Fordele ved en skruekompressor

Der er mange typer kompressorer at vælge imellem, hvilket kan gøre det svært at finde den rigtige professionelle kompressor, der er driftssikker og i høj kvalitet, til din produktion.

En type kompressor, der er meget populær, er skruekompressoren.

Skruekompressoren har en lang række fordele, som gør at den velegnet til langt de fleste industrielle formål.

Se tabellen nedenunder for at få et overblik over mange af dens fordele. 

Reno skruekompressorer
Fordel Uddybning
Kan køre kontinuerligt Skruekompressorer er bygget og optimeret til kontinuerlig drift, og kan derfor tåle belastningsgrader op til 90-100 %.
Egnet til barske forhold En skruekompressor kan køre under barske vejrforhold. Uanset om temperaturen er høj eller lav, kan skruekompressoren producere trykluft.
Meget driftssikker En skruekompressor er en meget driftssikker maskine, da den kan holde til meget høje belastningsgrader og barske forhold.
Simpel vedligeholdelse Skruekompressorens kontinuerlige drift og færre komponenter betyder, at der ikke slides lige så hurtigt, hvilket kan reducerer vedligeholdelsesbehovet og -omkostningerne. En regelmæssig vedligeholdelse kan være et lovkrav, men anbefales altid, så kompressoren kan holde i mange år.
Genererer lavere temperatur Skruekompressoren generer lavere temperatur end andre typer kompressorer. Det betyder, at uanset belastningen og trykket vil kompressorens temperatur holdes på et konstant niveau. Det gør, at skruekompressorer kan køre kontinuerligt uden at blive overophedet, hvor andre kompressorer skal hvile for at køle ned. 
Energieffektiv Skruekompressorer er energieffektive end andre typer kompressorer, såsom stempelkompressorer. Ved at køre den samme mængde timer, vil de have været mere effektive og derfor have brugt mindre energi.
Mindre kondens Skruekompressorens lavere temperatur medfører at mindre kodens/vand bliver dannet under kompressionen. Det reducerer mængden af kondens, der kan komme ind i din kompressor, værktøj og slutprodukter. Den mindre mængde kodens vil derfor også være lettere at fjerne.
Lydsvag drift Designet af skruekompressoren er med til at give et lavt støjniveau, og mange skruekompressorer kører med et lavere støjniveau sammenlignet med andre typer kompressorer.

Læs mere om skruekompressorer her