Compressor assembly line

Tryklufts- og højtryksløsninger til professionelle

Vi er din foretrukne producent, leverandør og servicepartner inden for kompressorer, højtryksrensere og luftbehandling til professionelle og industrielle brugere.

Kontakt os

Optimer dit kompressoranlæg og spar penge

Energieffektivisering af kompressoranlæg kan skabe store besparelser på elregningen og en mærkbar reduktion i virksomhedens CO2 udledning. Energivenlige kompressorteknologier, udbedring af eventuelle lækager og genanvendelse af den varme, som kompressoren genererer er blot nogle af de elementer, der kan gøre en forskel i virksomhedens energiregnskab.

Luft til mere

Med produktion og salg af kompressorer og trykluftudstyr siden 1952, samt højtryksrensere siden 1978, repræsenterer Reno et stykke af dansk industris historie. I dag er vi en af Skandinaviens største producenter, og vi har opnået en omfattende viden og ekspertise inden for vores branche.

Gennem mange års tæt samarbejde med vore forhandlere og slutbrugere, har vi udviklet en bred produkt portefølje med løsninger til mange forskellige industrier, blandt andet autobranchen, landbrug, fiskeri, bygge og anlæg, fødevareproducenter og mange flere.

Med en Reno løsning er du sikret luft til mere.