Handshake

Serviceaftaler

Tegn en serviceaftale med os, så sikrer du optimal drift, samtidig med at du forlænger levetiden på dit anlæg, uden unødige bekymringer.

Få mere at vide

Som dedikeret industriel partner, tilbyder Reno at indgå serviceaftaler med vores kunder, hvor vi assisterer dig med dit tryklufts- eller højtrykssystem, og lader dig i stedet fokusere på din egen kerneforretning.

Når du indgår en serviceaftale med Reno, forlænger du levetiden på dit maskinanlæg. Vores professionelle serviceorganisation, med særdeles dygtige serviceteknikere, tilbyder hurtig og kompetent service, for at sikre at din maskine altid er vedligeholdt, så risikoen for nedbrud minimeres.

Vi tilbyder en række forskellige serviceaftaler, hver med forskellige planer, intervaller og prissætning, for at bevare fleksibilitet med udgangspunkt i dine ønsker til en servicepartner.

Ønsker du altid at kende dine serviceomkostninger, tilbyder vi en fast-pris aftale. Foretrækker du i stedet at afregne efter præcist tidsforbrug, er det også muligt at indgå aftale om timepris for service. Valget er dit!

Endvidere tilbyder vi også en omfattende femårig serviceaftale, med tilsvarende forlængelse af garantiperioden. Dette er vores loyalitetsgaranti, også kaldet Scope-XT. Kontakt service teamet for mere information herom.

Uanset hvilken mulighed du vælger, sikrer vi med vores servicekontrakter fuld klarhed og sikkerhed i relation til den indgåede aftale.