Historien om Reno

Reno er din foretrukne leverandør og servicepartner på trykluftsløsninger, luftbehandling og højtryksrensere, til alle professionelle formål.

Reno er førende leverandør af trykluftsløsninger og højtryksrensere til professionelle og industrielle brugere. Vi repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af kompressorer og trykluftsudstyr siden 1952, samt højtryksrensere siden 1978. I dag er vi en af de største leverandører i Skandinavien, og vi har gennem årene udviklet omfattende viden og kompetencer inden for vores branche. Vi løser både standard- og specialopgaver, og vores rådgivere finder altid den ideelle løsning der imødekommer netop dine behov.

Gennem mange år, har vi i tæt samarbejde med vores forhandlere og slutbrugere, udviklet en omfattende produktportefølje, der holder os i spidsen af udviklingen. Vi tilbyder et bredt udvalg af højtryksrensere, kompressorer og udstyr til luftbehandling, som sælges gennem vores netværk af professionelle forhandlere i Skandinavien og resten af verden.

Vi har tilmed en velfungerende serviceorganisation, som støtter vores kunder i deres daglige drift. Vi står klar til at hjælpe dig 24/7 - året rundt, og vi reagerer på nødopkald inden for kun 2 timer i hele Danmark. Driftstop er dyre, og derfor er alle Reno servicevogne udstyret med et stort udvalg af reservedele, der sikrer hurtig og effektiv service.

Siden 2018 har Reno været en del af Atlas Copco Group.

Mediecenter

For alle marketing- og presserelaterede forespørgsler, bedes du kontakte [email protected].