F.F. Monsun VS 2-7

Opdag fordelene ved frekvensregulerede skruekompressorer - nu også i basissegmentet 2,2 - 7,5 kW

Nu kan du få VSD teknologi (Variabel Speed Drive) også i de mindste skruekompressorer. De nye frekvensstyrede skruekompressorer i basissegmentet 2,2 - 2,7 kW hedder F.F. Monsun VS 2-7 og supplerer den eksisterende F.F. Monsun 2-7 serie med fast hastighed.

Frekvensregulerede skruekompressorer tilpasser automatisk produktionen af trykluft til det aktuelle behov. Det gør dem specielt ideelle til applikationer, hvor trykluftsbehovet svinger, da de her kan bidrage til en betydelig reduktion i energiforbruget. De største modeller i serien er op til 30% mere energieffektive end tilsvarende skruekompressorer med fast hastighed. VSD modellernes blødere opstart og jævnere produktionscyklus reducerer desuden slid og belastning på både motor og komponenter, hvilket øger maskinernes driftssikkerhed og levetid og gør dem mere omkostningseffektive i det lange løb.

F.F. Monsun 2-7 leveres med ny brugervenlig elektronisk controller og hører til super silent kategorien, hvor støjniveauet er sænket ned til 57 dB(A).

Vælg om din F.F. Monsun VS skal være gulv- eller tankmonteret, og om den skal køre med trykniveau på op til 8 eller 10 bar. Den tankmonterede model fåes både med og uden integreret køletørrer.

Find mere information om F.F. Monsun VS 2-7 her