Ledige stillinger

Vil du gerne arbejde for en af de største leverandører af trykluftsløsninger og højtryksrensere i Skandinavien?

Herunder ser du de stillinger, vi har ledige lige nu:

Har vi ikke lige nogen ledige stillinger, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@reno-ff.com.

Vi værdsætter en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle personer til at søge en jobstilling hos Reno. Alle individer medbringer forskellige perspektiver, erfaringer og personlige forhold, hvilket bliver respekteret og værdsat hos Reno. Så uanset køn, alder, baggrund, handikap eller lignende, er du altid velkommen til at sende en ansøgning til os.

Vores rekrutteringsproces

Din jobrejse hos os begynder med rekrutteringsprocessen. Nedenfor kan du få et overblik over hele processen, samt tips og tricks fra vores rekrutteringsteam. Vi håber, at det kan være en hjælp til dig der ønsker at søge arbejde hos Reno. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få tips fra rekrutteringstemaet

Reno HR manager Luise Jespersen

Luise Jespersen, HR Manager:
Nogle gange modtager vi over 80 ansøgere til en stilling. Det er mange ansøgninger og CV’er at skulle igennem, så hold det kort, relevant og præcist – så fanger vi hurtigt de mest relevante kandidater.

Til CV og ansøgningen

CV: Gør det kort! Det første den ansættende leder eller HR kigger på, er dit CV. Så sørg for, at det er opdateret, relevant og kort. En anbefaling vil være at CV’et maksimalt fylder to  sider. Klip gerne unødvendig erfaring ud, og fokuser på det der er relevant for rollen. 

Ansøgningen: Du kan komme langt med en skrukturet og godt skrevet ansøgning, hvor dine kompetencer er i fokus.

Vi giver her lidt tips til hvordan du skriver en god ansøgning:

• Hvorfor ansøger du denne stilling og hvad kan du bidrage med? Disse to spørgsmål skal du helst i din ansøgning have besvaret, da det kan give os en idé om dig i stillingen.

• Beskriv meget gerne hvilken erfaring du har, for at undgå misforståelser. Vi kan ikke altid læse din erfaring med forskellige programmer ud fra dine forhenværende titler.

• Fremhæv dine kontaktinformationer, så vi kan få fat i dag. Er det via telefon, e-mail eller andre kanaler?

 

Til jobsamtalen

Skal du til jobsamtale hos os? Det betyder, at vi er interesseret i dig og dine kvalifikationer. 

Hos Reno bestræber vi os naturligvis altid på at finde den bedste kandidat til stillingen, derfor bruger vi jobsamtalen til at teste kemien mellem os. Det gør vi ved at have fokus på dine faglige og personlige kompetencer, der kan gavne både dig og os i jobbet. 

Vores mantra når vi ansætter er ”hire for attitude, train for skills”. Så du behøver ikke kunne sætte kryds ved alle de efterspurgte krav i jobopslaget, for at blive kaldt til samtale.

Det er altid en god idé at forberede dig til jobsamtalen, så du nemt kan besvare evt. spørgsmål fra os omkring dine kompetencer. Spørgsmål vi kan finde på at stille dig kunne være:

• Hvad er det i jobopslaget der fik dig til at søge dette job?

• Hvordan vil dine kompetencer kunne bidrage i det daglige?

• Hvilke typer opgaver trives du godt med?

• Hvad forventer du af din kommende leder i jeres samarbejde?

• Etc.

Har du selv nogle spørgsmål til os? Skriv dem ned, så du husker at få dem stillet til jobsamtalen.