Mød vores kollegaer

Hos Reno er vi en gruppe af forskellige personligheder, som hver især medbringer en masse erfaringer. Vi brænder for vores arbejde og kaster os gerne over nye udfordringer, da det giver os muligheden for at udvikle os både som individer og fagfolk.

Mød nogle af dine fremtidige kollegaer og hør, hvad der ligger dem på hjertet.

 

Reno employee

Søren Bay, Rådgiver / Produktansvarlig for AirNET: 
”Jeg har siden ansættelsen tilbage i 2004 arbejdet med salg og rådgivning af vores trykluftsprodukter. I dag er jeg også produktansvarlig for AirNet rørsystemer." "Mit arbejde byder på meget kundekontakt, hvilket giver mig muligheden for at levere en god service og sætte kunden i centrum. Det sætter jeg pris på. Det bedste ved Reno er de rigtig gode og servicemindede kollegaer, jeg har fået på tværs af afdelingerne.”

Reno employee

Maria Iversen, Servicekoordinator: “Jeg startede hos Reno i januar 2021. At arbejde hos Reno er som at være en del af en familie, hvor jeg føler mig velkommen og hjemme.” “Mit arbejde giver mig nye udfordringer hver dag, da jeg har mange bolde i luften med at skulle servicere vores serviceteknikere og kunder. Hos Reno har jeg muligheden for at skabe en karriere, hvilket jeg håber at kunne opnå i fremtiden. Det bedste ved Reno er, at det er en seriøs arbejdsplads, men med plads til snak og sjov med kollegaerne.”

Reno employee

Ejnar Jensen, Lagerchef: “Jeg startede min karriere hos Reno i 1983, hvor jeg efter 15 års arbejde med montage fik tilbudt stillingen som lagerchef. En almindelig arbejdsdag for mig byder på mange forskellige opgaver og udfordringer med indgående gods, restordrer og oprettelse af nye lokationer." "Jeg har gennem de mange år hos Reno set og haft indflydelse på udviklingen, Reno har gennemgået, især angående tilbygningerne til lageret i Thyregod. Det bedste ved mit arbejde er fællesskabet med kollegaerne. Det gør, at jeg har lyst til at møde på arbejde hver dag.”

Reno employee

Annette Madsen, Intern salgssupport:
"Min karriere hos Reno startede i 2019 som vikar i serviceafdelingen. Renos gode modtagelse gjorde, at jeg søgte den nyoprettede stilling som intern salgssupport, som jeg var heldig at få. Det bedste ved mit arbejde er at servicere vores industriforhandlere og salgsteamet, og vide at mit arbejde har gjort en forskel."

Reno employee

Bjarne Rasmussen, Servicetekniker: “Jeg har arbejdet hos Reno som servicetekniker siden 2002. Som servicetekniker har jeg meget indflydelse på tilrettelæggelsen af min egen hverdag, da jeg selv laver aftalerne med kunderne. Da kunderne kan ringe ind med problemer til serviceafdelingen, skal jeg ofte vurdere deres prioritet og evt. lægge en ny plan. Det giver en hurtig hverdag med mange udfordringer.” “Der er en fin omgangstone hos Reno, hvor alle har respekt for hinandens evner. Vi samarbejder godt mellem afdelingerne og ringer gerne til hinanden for sparring. Det bedste ved mit arbejde er, at møde kunderne og den tilfredsstillelse det giver at kunne hjælpe dem med deres forskellige problemer.”