Udkørende servicetekniker

24. oktober 2023

Vi søger 2 udkørende serviceteknikere - 1 til det nordlige Midtjylland og 1 til Nordjylland.


Er din dag vellykket, hvis du kan holde maskinerne i gang, og hvis kunderne er tilfredse med dit arbejde? Nyder du som servicetekniker at samarbejde om den daglige planlægning med et team af interne kolleger, der hjælper dig med at koordinere og sørger for, at de rigtige reservedele, du har brug for, leveres til tiden og understøtter dig eksternt, når du står over for mere komplekse tekniske problemer?

Reno service technician

Vi leder efter to nye kollegaer i Jylland, der vil elske at arbejde selvstændigt med serviceopgaver hos en række af vores forskellige kunder i enten det nordlige Midtjylland eller i Nordjylland.

Kan du lide at rejse til forskellige kunder i din dedikerede region? Du starter din dag hjemmefra og kører til kunden i din firmabil fuldt udstyret med sikre og bundsolide værktøjer. De ideelle kandidater bor enten i det nordlige Midtjylland eller i det sydlige Nordjylland. Du bliver en del af vores team i Jylland og tilknyttes enten vores lager i Egå udenfor Århus, eller Nørresundby. Samlet set er vi 16 serviceteknikere i Danmark.

Får du energi, af at lære nyt? Vores kunder har en række forskellige typer kompressorer med flere teknologier, der giver dig mulighed for at specialisere dig i teknikker og specialiseringer baseret på dine interesser og erfaring. Vi er stolte af vores massive online læringsportal, der også reflekterer over, hvordan service vil se ud i fremtiden.

Har du erfaring i at arbejde med maskiner, og frem for alt er du ivrig efter at arbejde som og blive løbende uddannet servicetekniker? Skulle du besidde el-teknisk viden, vil det være et stort plus. Som del af en global koncern er engelsk og IT heller ikke noget, vi kommer udenom, så forståelse og imødekommenhed over for begge vil være en stor fordel.

Hvis du ser dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om ikke du passer ind, både til positionen som servicetekniker, men også med vores virksomhedsværdier - innovation, interaktion og commitment.

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi, ligesom vi brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov - hvad enten det gælder service eller investering i nye løsninger.

RENO beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden!

I tilfælde af spørgsmål, kontakt Operations Manager for Service Bjarne Rasmussen på +45 4025 4622.