Jobopslag: Teknisk support-ansvarlig

 
 • Kan du se dig selv i en varieret hverdag med både enkle og komplekse tekniske problemstillinger?
 • Vil du fungere som vores go-to person og tekniske fyrtårn?
 • Og er du nysgerrig efter, hvordan teknologier og kompressorer virker på et detaljeret niveau?

Så bring din nysgerrighed på teknik i spil hos RENO.

service coordinator desk

Velkommen til RENO

Vi repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag har vi 55 medarbejdere og er markedsførende i Danmark på kompressorer, trykluftudstyr og højtryksrensere.

RENO er en del af den internationale Atlas Copco koncern med 40.000 medarbejdere i hele verden. Hvilket betyder, at du ofte vil være i kontakt med Atlas Copco kolleger i hhv. Sverige og Belgien for at afdække tekniske spørgsmål.

  ”Fra vores kontor i Egå kommer du til at yde landsdækkende teknisk support og arbejde med komplekse tekniske henvendelser. Og så kommer du til at arbejde med professionelle produkter, som er blandt branchens absolut bedste,” fortæller teamleder, Mie

Spil en teknisk nøglerolle – både internt og eksternt

Som vores nye kollega kan du se frem til en vigtig rolle, hvor du fungerer som teknisk fyrtårn for interne og eksterne aktører, inklusive leverandører, kolleger og et bredt kundesegment.

Kort sagt leverer du rådgivning og løsninger på et højt fagligt niveau, når du undersøger generelle tekniske områder, såsom udstyrets ydeevne, reservedele eller diverse tekniske data.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • identifikation af reservedele og servicekomponenter, som kan være alt inden for skrue-kompressorer, oliefrie kompressorer, stempel-kompressorer, luftbehandling og højtryksrensere, m.m.
 • at agere som serviceteknikernes primære kontaktperson, hvor du fra kontoret vil supportere ved at håndtere tekniske relaterede forespørgsler
 • at stå for vidensdeling, med ansvar for at planlægge og organisere tekniske træningskurser, både fysisk og virtuelt.

 

Et stærkt teknisk team med tid til det gode grin

Du bliver en del af vores Backoffice-team med 7 kolleger. Her kan du se frem til at træde ind i et team, hvor vi altid hjælper hinanden og har en positiv og åben tilgang til at løse problemer.

  ”Vi er et mindre team med et stort ansvar. Og selvom vi er meget dedikerede, er der altid plads til at have det sjovt.”  - Mie

Teknisk kollega med gode kommunikationsevner

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund med et par års erfaring eller mere. Du er formodentlig i et job, hvor du er vant til at håndtere tekniske problemstillinger og være den, der sikrer, at organisationens tekniske viden er på plads. Måske er du teknisk supporter, teknisk indkøber, ingeniør eller noget helt fjerde.

Det vigtigste er, at du har en baggrund, der gør dig i stand til at analysere grundlæggende tekniske problemstillinger – og det er et plus, hvis du har erfaring med trykluftskompressorer.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • er nysgerrig og opsat på at lære nyt og deltage i dybdegående produkt- og teknisk træning for at dygtiggøre dig yderligere
 • læser og forstår engelsk, da meget af den tekniske dokumentation er på engelsk
 • taler og skriver dansk.

Som person er du moden, og du kender værdien af at skabe gode relationer til kunder og kolleger. Samtidig er du struktureret og systematisk, så der altid er styr på tingene, og følger opgaverne til dørs.

 

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sebastian Henriksen på 7245 9614.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 17. november 2022. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.