For studerende

Hos Reno vil vi gerne være med til at give den næste generation en god start på deres arbejdsliv. Derfor tilbyder vi både praktikmuligheder samt studiejobs, i forskellige afdelinger.

Læs mere om mulighederne her: 

Læs mere om vores praktiktilbud her

Læse om muligheden for studiejob hos os her

 

Lad os udvikle os sammen

Ved at samarbejde med studerende, kan vi i Reno blive ved med at lære og udvikle os i fællesskab. 

Vi vil forsyne dig med en masse praktisk erfaring fra erhvervslivet, mens du får mulighed for at tilføre ny energi og idéer til arbejdspladsen.

Reno tilbyder både praktikpladser og studiejobs, så vi har helt sikkert muligheden, der passer til dig. 

 

Hvorfor skal du være en del af Reno?

Med vores stolte historie, helt tilbage fra 1952, er Reno i dag en af de førende leverandører af trykluftsløsninger og højtryksrensere til forskellige industrier i Skandinavien. Ønsker du kendskab til ikke bare én, men et bredt udvalg af industrier, er vi et ideelt springbræt.

Hos Reno får du tilmed erfaring med at  samarbejde på tværs af landegrænser. Vi er en del af den internationale koncern Atlas Copco Group, med afdelinger og virksomheder i alle verdensdele. Du får derfor rig mulighed for at arbejde i en virksomhed med internationale relationer.

Reno servicekoordinator
Medarbejdere i mødeTag praktikken hos os

Skal din praktik tilbringes med at føre gode idéer ud i livet? Vil du bidrag til at udvikle virksomheden, samtidigt med at du får en masse praktisk erfaring? Så har vi helt sikkert praktikpladsen til dig!

Et praktikforløb hos Reno vil give dig den erhvervserfaring, som kan være med til at skabe bedre jobmuligheder for dig, da du kan skrive din nye erfaring og kompetencer på dit CV.

Se her hvad vores tidligere praktikant, Louise, har at sige om sin praktikperiode: 

 

Ønsker du praktisk erfaring? Få et studiejob hos Reno!

At være studiemedarbejder giver dig en masse praktisk erfaring, der kan være med til at forberede dig til din fremtidige karriere efter endt studie. Hos Reno får du mulighed for at udvikle og forbedre dine personlige og faglige kompetencer, så du er klar til arbejdsmarkedet.

Du vil komme til at arbejde med fagrelevante arbejdsopgaver, som du kan skrive på CV’et, hvilket vil være med til at åbne døren til flere jobmuligheder og måske til drømmejobbet i fremtiden. 

Et studiejob hos Reno kan være med til at give dig et fagligt netværk. I stillingen som studentermedhjælper vil du møde mange professionelle og kvalificerede medarbejdere, på tværs af fagligheder.

Se her hvad vores studiemedarbejder, Jonathan, har at sige om sit studiejob: 

 

Hvordan ansøger du en praktikstilling eller et studiejob?

Lyder et praktikforløb eller studiejob hos Reno interessant? 

Vi deltager løbende i arrangementer på relevante uddannelsessteder, når vi søger en praktikant eller studentermedhjælper. Du kan evt. spørge dit uddannelsessted, om vi deltager hos jer, og ellers er du altid velkommen til at kontakt os for at høre mere om mulighederne. 

Leder vi aktivt efter en praktikant eller studentermedhjælper, vil jobopslaget være slået op under ledige stillinger, hvor du også kan læse mere om rekrutteringsprocessen og finde tips fra vores rekrutteringsteam.