Jobopslag: Teknisk Salgsrådgiver

Midt- og Nordjylland

Opslået: 15. marts 2021

Elsker du at slå konkurrenterne i markedet? Trives du i kontakten med kunderne og formår du at opbygge vedvarende relationer? Har du høj teknisk forståelse/flair? Så er du den nye tekniske salgsrådgiver og kollega vi står og mangler. Til vores industrielle salgs team mangler vi en ny teknisk rådgiver. Du bliver en del af et team på 4 med ansvaret for den Midt- og Nordlige del af Jylland. Du vil referere ind til Business Line Manager for Industri.

Closeup af mødesituation

Dagligt vil du have opsøgende kundekontakt, hvor fokus er salg af produkter og serviceydelser, eksempelvis service aftaler, miljøforbedrende tiltag til industrien mm. Kunderne du vil have dialog med strækker sig over mange forskellige industrier. Vi er på jagt efter en til teamet, der har stort engagement og interesse i den bedste løsning for kunden. Du er den, der står for analysen af kundens behov for produkter og tilhørende serviceydelser samt de konkrete indsamlinger af data, relateret til hvert tilbud. 

For at få succes i rollen, er vi på jagt efter en der har en stærk selvstændighed, vedholdenhed, samarbejdsevne og fokus på kunder. Målet med rollen er at skabe langvarige relationer med vores kunder. Her skal du bidrage med teknisk rådgivning til både eksisterende og potentielle nye kunder. Du vil få ansvaret for dine egne kunder i Midt- og Nordjylland, som vil være det distrikt du er ansvarlig for. Du planlægger selv dine regelmæssige kundebesøg, og sørger for at dokumentere og holde kundeinformationen opdateret. Du får eget salgsbudget og trives i at blive målt på dine resultater.

Selvom dine nærmeste kolleger i RENO taler dansk, så vil meget træning og kommunikation foregå på engelsk, da RENO er en del af Atlas Copco, og engelsk er koncernsproget. Et godt kendskab til Office pakken og tidligere erfaring med systemer er en klar fordel. Har du en teknisk baggrund er det en fordel, men en god salgsbaggrund, med en positiv indstilling og evne til at lære vil også være et godt udgangspunkt.

Rollen og RENO tilbyder en spændende arbejdsplads, med gode kollegaer på tværs af landet. Professionelle produkter og services som er branchens absolut bedste. En stilling med stor frihed under ansvar med mulighed for at præge sin egen dagligdag.

 

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Business Line Manager for Industri, Peter G. Madsen på tlf. 20 82 22 84. Send din ansøgning via linket. Vi vurderer kandidater løbende.