Jobopslag: SHEQ-ansvarlig til international koncern

Kunne du tænke dig at få en vigtig rolle hos to anerkendte salgs- og produktionsfirmaer? Og vil du have en rolle, hvor du er med til at bygge vores SHEQ-område i Danmark op fra bunden?

  ”Du får en udfordrende rolle, hvor du ser resultatet af dit arbejde med det samme. Og så har vi skærpet fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed – for det er alfa og omega for vores kunder og kolleger, at der er styr på det,” - siger Willem Everaert, General Manager, RENO, som du refererer til. 
People in front of egaa office

Velkommen til RENO og Atlas Copco – en del af noget større

Reno repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag har vi 55 medarbejdere fordelt på vores lokationer i Thyregod og Egå ved Aarhus, og vi er markedsførende i Danmark på kompressorer, trykluftudstyr og højtryksrensere.

Atlas Copco Kompressorteknik er et selskab i den internationale Atlas Copco-koncern, der betjener kunder inden for industrien og offshore med udstyr og maskiner til trykluft, strøm, nitrogen og damp. Vores kontor ligger i Albertslund, og vi er 60 medarbejdere.

Kendetegnende for os er, at vi samarbejder og deler best-practices for at give vores kunder den bedste service. Og så er vi en del af en global koncern, hvilket betyder, at vi er 40.000 kolleger verden over, mens vores kultur er lokal med en uformel og nede-på-jorden-stemning.

 

Du sikrer et sundt og sikkert arbejdsmiljø på vores sites

Samtidig får du også et globalt netværk i Atlas Copco, hvor du kan udveksle erfaringer og viden med andre SHEQ-ansvarlige i koncernen.

Du starter med at etablere dit netværk på tværs af virksomhederne i koncernen, ligesom du får styr på den nuværende sikkerhedsdokumentation og processer. Herudover får du træning og introduktion til virksomhederne af dine kolleger – både lokale og globale.

Herefter er det dig, der:

 • laver en plan og certificeringsstrategi for vores certificeringsbehov i produktion og salg
 • opbygger et velfungerende samarbejde med serviceteknikere, der arbejder ude hos vores kunder og sikrer, at deres arbejdsmiljø- og forhold lever op til standarderne
 • rapporterer ulykker, risikoer og nærved-ulykker og laver samt vedligeholder al dokumentation over produktionsfaciliteter – det meste af vores dokumentation er på engelsk
 • er repræsentant i vores arbejdsmiljøorganisation – i både RENO og Atlas Copco
 • forbereder og afholder både interne og eksterne audits og sikrer, at vi retter til og arbejder forebyggende med SHEQ-indsatserne
 • faciliterer vores årlige Safety Days.
  ”Du går forrest og sikrer, at arbejdsmiljø og sikkerhed er top-of-mind hos dine kolleger. Det gavner både dem i hverdagen og vigtigst: vores kunder og miljøet. For jo færre fejl og ulykker der er, jo bedre er det for alle,”

Du vil være baseret hos RENO i Egå ved Aarhus, alternativt hos Atlas Copco i Albertslund. Rollen kræver, at du er fysisk til stede på vores lokationer i hhv. Egå, Thyregod ved Give og Albertslund. Derfor må du forvente jævnlige besøg hos Atlas Copco i Albertslund, hvis du bor i Aarhus-området – eller modsat, bor du i Storkøbenhavn eller på Sjælland, skal du have mulighed for at være på RENOs lokationer i Jylland. I starten nogle dage hver uge.

 

Udadvendt og selvkørende SHEQ-profil med mod på udvikling

 • Du er ISO-certificeret i minimum ISO-9000 og har styr på dokumentationsprocesser.
 • Du har nogle års erfaring fra en lignende rolle inden for arbejdsmiljø og sikkerhed.
 • Du har en relevant uddannelse inden for området.
 • Du er klar til en rolle, hvor du får det fulde ansvar for SHEQ-området.
 • Du taler og skriver dansk flydende samt engelsk på højt niveau.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sebastian Henriksen på 72 45 96 14.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 15. september 2022 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!