Jobopslag: Servicetekniker

Udekørende serviceteknikere til hhv. Midtsjælland og Midtjylland/Himmerland

Opslået: 1. august 2022

 
  • Kan du se dig selv i en hverdag med både enkle og komplekse service- og vedligeholdsopgaver hos mange spændende kunder?
  • Har du lyst til at samarbejde med teamet i back-office, der hjælper dig med at koordinere og sørger for, at du har de rigtige reservedele?
  • Og vil du have følelsen af at være selvstændig – men stadig have alle fordelene ved at være en del af en større virksomhed?

Så læs videre her!

Servicetekniker i servicebil

Velkommen til Reno

Vi repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag har vi 55 medarbejdere og er markedsførende i Danmark på kompressorer, trykluftudstyr og højtryksrensere.

”Du bliver en del af et team på 17 serviceteknikere, hvor vi arbejder tæt sammen og sparrer om opgaverne. Og vi skal nok sørge for, at du bliver klædt grundigt på, så du kan udføre dit arbejde”

Fortæller Bjarne, Operations Manager for Service.

 

En hverdag med service og vedligehold i centrum

Du starter din dag hjemmefra og kører ud til kunden i din firmabil, der er fuldt udstyret med bundsolide værktøjer. Du får dine opgaver via din pc, og du er typisk ude på 2-4 opgaver om dagen. Opgaverne er en god blanding af service og vedligehold samt udskiftning af reservedele og hjælp ved nedbrud. Samtidig kommer du til at køre service på mange forskellige brands, hvoraf de vigtigste er: RENO, Alup og Pneumatech.

Du bliver desuden en del af en vagtordning med vagttillæg, der går på skift mellem teknikerne og varer en uge ad gangen.

Vores kunder har en række forskellige typer af anlæg med flere teknologier, der giver dig mulighed for at specialisere dig i teknikker, baseret på dine interesser og erfaring.

 

Håndværksmæssig baggrund og et godt servicegen

Som person er du moden, og du kender værdien af at skabe gode relationer til kunderne. Og så forestiller vi os, at du:

  • er automekaniker, elektriker, smed, lastvognsmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker eller lignende med et par års erfaring
  • måske har erfaring som udekørende servicetekniker
  • måske har el-teknisk viden, da der forekommer opgaver med el
  • læser og forstår engelsk, da meget teknisk dokumentation er på engelsk – derudover er det et ufravigeligt krav, at du taler og skriver dansk
  • har kørekort B – du får en Mercedes Sprinter varevogn til rådighed.

 

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sebastian Henriksen på 7245 9614.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.