Jobopslag: Service Koordinator

Med højt niveau i kundeservice

Opslået: 21. april 2023

Er din dag vellykket, hvis kunderne er tilfredse, efter du har talt med dem? Er du motiveret af at supportere dine tekniske kolleger? Og trives du i en hverdag med mange forskelligartede opgaver og berøringsflader med organisationen? Så er det dig, vi står og mangler til at blive en del af vores Service Planning team, hvor du vil få 6 direkte kolleger på vores kontor i Egå ved Aarhus. I stillingen refererer du til vores Service Coordination Manager.

Mødesituation

Vi leder efter en, der elsker at arbejde selvstændigt og tager ansvar for at planlægge teknikernes arbejde på den mest optimale måde. At sikre de har de reservedele og den information, de har behov for, for at kunne udføre deres service hos kunderne. Du tænker logisk og er fleksibel, når prioriteterne skifter i løbet af din arbejdsdag, og samtidig er du disciplineret, når det kommer til vedligehold af masterdata. Har du teknisk viden og erfaring med SAP, er det et stort plus. Du er også den, der sikrer, at faktureringen til kunderne stemmer overens med det lovede job.

Får du energi, når du i dialogen med både kunder og dine kolleger efterlader dem med en følelse af, at de er blevet hjulpet godt videre? Vi måler på vores kundetilfredshed, og her spiller din vigtige rolle som Service Koordinator ind. Vi sørger for, at du er klædt godt på til at levere kundetilfredsheden, og vi er stolte af vores massive elektroniske læringsportal.

I samarbejdet på tværs af organisationen kommer dine kommunikative evner i spil, og på din daglige arbejdsstation vil du støde på mange forskellige systemer. Vi arbejder primært med SAP, men i koncernen findes mange andre platforme med værdifuld viden for rollen, så navigation i disse bliver også en del af dit daglige arbejde.
Hvis du ser dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om du passer, ikke kun med vores ledige stilling som Service Koordinator, men også med vores virksomhedsværdier.

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

RENO beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden! Har du spørgsmål til stillingen, så tag fat i Team Lead for Service, Mie Baggerman: +45 2022 4299.

Send din ansøgning via linket. Vi vurderer kandidater løbende.