New oil/water separator

OWS: Ydeevne der ændrer spillereglerne

Reno har lanceret en ny serie af olie-/vandudskillere, udviklet til at gøre udskilningsprocessen nem og effektiv, der sparer omkostninger og beskytter miljøet. 

Bedre, hurtigere, renere

Med den nye OWS 25-5300 olie-/vandudskiller gør vi det nemt og effektivt med dens innovative totrins filtreringsteknologi. Afhængigt af dit behov kan du vælge mellem to forskellige typer patroner:

· Aktivt kulfilter, som fjerner den olie, der måtte være tilbage i kondensatet efter første trin.
· Filtrering med organisk ler, som kan anvendes i tilfælde af kraftigere emulsioner. 

Filtrene udskiftes efter behov takket være OWS' brugervenlige patroner, som gør det nemt, hurtigt og problemfrit at udføre service på olie-/vandudskilleren. Totrinsbehandlingen, som anvender både polypropylen og aktivt kul eller organisk ler, resulterer i meget renere spildevand, der overholder de strengeste miljøstandarder. 

Problemfri vedligeholdelse, med et langt serviceinterval på 4000 timer

Stabil og driftssikker ydeevne med totrinsfiltrering

Hurtig indikator for udskiftning af filter

Problemfri behandling af kondensat

OWS 25-5300 giver dig en samlet løsning til behandling af kondensat, der ikke blot gør udskildningsprocessen af vand og olie mere effektiv og nemmere, den reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne. Vigtigst af alt så vil den kunne sikre, at dit spildevand lever op til selv de strengeste renhedsstandarder. 

Et stort skridt fremad

OWS 25-5300 er det foretrukne valg for alle med et trykluftssystem, der kun vil acceptere den mest pålidelige og effektive løsning på markedet. I det første trin af totrinsfiltreringssystemet strømmer kondensatet gennem et polypropylenfilter, som udskiller olien i to trin:

1. Først når kondensatet passerer gennem det, og dernæst når det fyldes i det underliggende kammer, som fanger den olie, der stiger op til toppen

2. I andet trin strømmer kondensatet gennem et andet kammer, hvor enten aktivt kul eller organisk ler bortfiltrerer eventuelle resterende oliepartikler i kondensatet.

Det, du får ved udløbet, er kondensat med mindre end 10 ppm olie. Tilstedeværelsen af olie kan være så lav som 5 ppm afhængigt af opsætningen. 

 

Vil du vide mere?