Jobopslag: Lagerassistent

IT-kyndig lagerassistent til Thyregod

Opslået: 8. april 2021

Er du veltilpas med et lager der altid ser godt ud, og hvor alt er på rette hylde og plads? Er du en ørn til logistik og lager og tænder du på at servicere vores teknikere i marken, produktion på lokationen og vores kunder, med dele og varer fra dag til dag? Har du et højt servicegen og går du gerne den ekstra mil for at få ting til at lykkes, og er du i besiddelse af et godt humør, så glæder vi os til du bliver vores nye kollega. Til vores Lagerteam i Thyregod, søger vi en fuldtids kollega til vores team på 4. Stillingen rapporterer ind til Lagerchefen.  

Lagerarbejder close-up

Vi leder efter en, der elsker at arbejde selvstændigt og struktureret. Daglige opgaver kunne være at sikre korrekt modtagelse og afsendelse af forsendelser. Plukke dele til både teknikere og produktion. Sammen med dine kollegaer, skal I sørge for orden og oprydning. Der vil være mange af de daglige opgaver der foregår med truck, hvorfor det er vigtigt du har certifikat til dette. I samarbejdet på tværs af organisationen kommer dine kommunikative evner i spil, og du vil dagligt støde på flere forskellige systemer. Vi arbejder i et primær ERP-system, men der findes mange andre platforme med værdifuld viden for rollen. Har du viden og erfaring med ERP-systemer, er det et stort plus. En generel forståelse for og interesse i IT er nødvendigt for at lykkes i rollen.

Trives du med en varieret hverdag, hvor der veksles mellem arbejde ved skærmen, plukke og pakke varer, og forsendelse af både enkle og mere komplekse sager til nære og meget fjerne steder i verden? På lageret har vi daglige rutine opgaver, men dagen kan hurtigt skifte, og det kræver, at du kan håndtere at blive forstyrret, og stadig sikre at opgaverne bliver løst – en stærk koordineringsevne og erfaring med dette, vil være et godt grundlag for at lykkes. Vi sørger naturligvis for, at du er klædt godt på til opgaven.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om du passer, ikke kun med vores position som Lagerassistent, men også med vores virksomhedsværdier.

 

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi, ligesom vi brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov - hvad enten det gælder service eller investering i nye løsninger.

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden!

I tilfælde af spørgsmål, kontakt Lagerchef Ejnar Madsen på +45 42 14 59 51.