Jobopslag: Aftermarket Sales Engineer

Sjælland

Opslået: 22. marts 2021

Er du klar til en udfordring i verdensklasse? Har du erfaring med teknisk salg af serviceydelser? Måske endda indenfor kompressor verden? Så er det dig vi står og mangler til vores Aftermarket afdeling i RENO. Du vil blive en del af et team med 5 direkte kolleger og med reference til vores Business Line Manager for Industri. Rollen vil være ansvarlig for salgsdistriktet på Sjælland hvorfor arbejdet vil foregå primært på vejen og fra eget hjemmekontor.

Håndtryk

Dagligt vil du have opsøgende kundekontakt, hvor fokus er salg af serviceydelser og produkter, eksempelvis service aftaler, miljøforbedrende tiltag til industrien mm. Kunderne du vil have dialog med strækker sig over mange forskellige industrier som levnedsmiddel, sygehuse, farmaceutiske, etc. Vi er på jagt efter en til teamet, der har stort engagement og interesse i den bedste løsning for kunden. Du er den, der står for analysen af kundens behov for serviceydelser samt de konkrete indsamlinger af markedsdata, relateret til hvert tilbud.  

For at få succes i rollen, skal vi finde en der har en stærk selvstændighed, samarbejdsevne og fokus på kunder. Målet med rollen er at skabe langvarige relationer med vores kunder. Du vil få ansvaret for dine egne kunder på Sjælland, som vil være det distrikt du er ansvarlig for. Du planlægger selv dine regelmæssige kundebesøg, og sørger for at dokumentere og holde kundeinformationen opdateret i vores system. Du får eget salgsbudget og trives i at blive målt på dine resultater.

Selvom dine nærmeste kolleger taler dansk, så vil meget træning og kommunikation foregå på engelsk, da det er vores koncern sprog. Et godt kendskab til Office pakken og tidligere erfaring med systemer er en klar fordel.

Hvis du ser dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om du passer, ikke kun med vores position som Aftermarket Sales Engineer, men også med vore virksomhedsværdier.

 

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden! Eventuelle spørgsmål kan rettes til Business Line Manager for Industri, Peter G. Madsen på tlf. 20 82 22 84. Send din ansøgning via linket. Vi vurderer kandidater løbende.