Administrationselev til Service Planner Team

Opslået: 17. august 2022
Arbejdssted: Egå 

Leder du efter en spændende elevplads, hvor du hver dag arbejder med din store interesse indenfor administration? Og brænder du for at være serviceminded både overfor kollegaer og kunder, og ser du værdien i at tilpasse din kommunikation til alle typer af mennesker?

Så er du måske vores nye service- og administrationselev, vi leder efter til vores service team i Egå.

service coordinator desk

Vi tilbyder erfaring og en bred viden inden for service, administration, kundekontakt og kommunikation i erhvervslivet, specifikt industri- og produktionsvirksomhed. RENO er en mindre virksomhed, hvor du har nære relationer til dine kollegaer, hvor der er en uformel tone og plads til at have det sjovt. Vi søger dig, der har afsluttet dit grundforløb og har taget en EUD, EUX eller EUV. Her får du rig mulighed for at udvikle dig fagligt og omsætte din teoretiske viden fra skolen til praksis og opnå en solid erhvervserfaring.

Vi leder efter dig, som vil være en del af vores backoffice serviceteam, som hver dag håndterer henvendelser fra vores kunder og serviceteknikere, og du vil som elev indgå i et samspil med vores Service team, hvor vi dækker ind for hinanden og agerer som teamplayere med både administrative- og kommunikative serviceopgaver.

Du vil opnå erfaring og viden inden for håndtering af serviceaftaler, tilrette og have ansvar for korrekte masterdata, lave nye prisaftaler, genforhandle aftaler, fakturere service-job, følge op på forsendelser og leverancer fra underleverandører, håndtere garantisager, være med til årlig status på servicebiler, lave prisberegninger, mm.

Vi leder efter dig, der kan arbejde struktureret, har styr på dine ting og skaber et godt overblik over egne opgaver. Du er god til tal og analytisk og logisk tænkende i din tilgang. Som person motiveres du af og brænder for administration. Vi ser, at du er en serviceminded person med et godt humør, der trives godt i en lille organisation, og som imødekommer kunden, der måske er i panik over et nedbrud, ved at afklare forventninger og finde den rette løsning i samarbejde med kunden.

I samarbejdet på tværs af organisationen kommer dine kommunikative evner i spil, og på din arbejdscomputer vil du støde på mange forskellige systemer. Vi arbejder primært i ERP-systemet SAP og i Microsoft-pakken, men i koncernen findes mange andre platforme med værdifuld viden for funktionen.

Du får hurtigt ansvar for egne opgaver og ansvarsområder, og du kommer selvstændigt til at arbejde med afklaring af enkeltsager i samarbejde med serviceteknikerne, når de fx skal have bestilt varer og reservedele. Vi sikrer, at du kommer godt fra start, og at du bliver oplært i alle de forskelligartede opgaver og berøringsflader. Du skal kunne overskue nye systemer, have forståelse for IT-systemer og hurtigt blive fortrolig med dem.

Vi tilbyder attraktive arbejdsforhold med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelsesforløb.

Hvem er vi?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi, ligesom vi brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov - hvad enten det gælder service eller investering i nye løsninger.

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland.

Dine nærmeste kolleger er backoffice serviceteamet på kontoret i Egå og serviceteknikerne i hele landet, men du vil også have berøringsflade med vores 2 salgsteams, lager og produktion i Thyregod.

Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco. 

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om du passer ind i RENO. Send en ansøgning med vedlagt CV, til Mie Baggerman [email protected]. I tilfælde af spørgsmål, kontakt Teamleder Mie Baggerman på +45 20 22 42 99.

Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden!